IceSolutions

Onze kunststof ijsbanen

Een ijsbaan van kunststof

Al sinds 2008 verzorgen wij schaatsfestijnen in de gehele Benelux. Jaarlijks investeren wij weer in nieuwe technologieën om onze klanten weer de beste schaatsbanen aan te kunnen bieden.

Wat zijn de verschillen tussen de kunststof schaatsbanen?

Er zijn genoeg aanbieders die de verhuur van schaatsbanen niet als core business hebben en een restpartij opkopen om dit in de winter te verhuren. Hier willen wij ons niet graag mee vergelijken omdat wij met zorg onze banen onderhouden en schoonhouden en altijd de beste randapparatuur inzetten zoals schaatsen en slijpmachines.

Ook bieden wij altijd een All-inclusive pakket aan van diensten zonder kosten achteraf. Wel zo makkelijk!

Materiaal

De speciaal gecomprimeerde platen zijn oliehoudende componenten die de glijeigenschappen van “echt ijs”met 85 % benaderen. Door de panelen goed schoon te houden zijn deze schaatskwaliteiten constant en geschikt voor alle weersomstandigheden en in alle afmetingen te leggen!

De baan is vuilafstotend, waterafstotend, chemisch resistent, demagnetisch, temperatuur -en UV bestendig.

Randapparatuur

IceSolutions levert altijd voldoende schaatsen, een schoonmaakmachine, een slijpmachine en  handige kasten die als balie kunnen fungeren voor schaatsuitgifte.

Ook verzorgen wij een vlakke ondervloer met overkapping en behoren licht en geluid ook tot de mogelijkheden.

Chalet

Wilt u de schaatsen bij de ijsbaan opbergen maar is er geen geschikte ruimte? Wij verhuren easy set up chalets die in één kwartier zijn opgebouwd en zeer geschikt zijn voor opslag en uitgifte van de schaatsen. Ook kan een extra chalet worden ingezet voor koek-en zopie doeleinden.